روزاسه یک بیماری حساسیت پوستی و التهابی است که در اثر پاسخ سلولهای حسگر عصبی ایجاد میشود.
افراد مبتلا به این بیماری سلولهای عصبیشان در مواجهه با نور تغییر میکند.
این افراد احساس خارش و سوزش را به صورت متناوب و زیاد تجربه میکنند. این بیماری با برافروختگی و قرمزی صورت شروع میشود و با پیشرفت بیماری، به صورت قرمزی دائمی قسمت میانی صورت که شامل گونهها، پیشانی، بینی و چانه است، نمایان میشود. در برخی موارد بیماری در قفسه سینه، پشت و گردن نیز بروز میکند. در مواردی نیز روزاسه ممکن است چشمها را تحت تاثیر قرار دهد و باعث تحریکپذیری و قرمز به نظر رسیدن آنها شود. این بیماری در برخی از افراد باعث بروز جوشها و برآمدگیهای پر از چرک میشود.
در مراحل ابتدایی، بیماری خود به خود عود و بهبودی نشان میدهد ولی بهندرت بهبودی کامل حاصل میشود. در صورت عدم درمان، غالبا بیماری تا پایان عمر بیمار ادامه مییابد و به مرور زمان بدتر میشود. حدود سه درصد از مردم به بیماری روزاسه مبتلا میشوند و این بیماری در بین افراد سفید پوست، با پوست حساس یا سیستم ایمنی ضعیف، شایعتر است. این بیماری معمولا بین ۵۰-۳۰ سالگی بروز میکند و در خانمها شایعتر از آقایان، اما در آقایان شدیدتر است. درگیر شدن گسترده بینی، که بیشتر در آقایان دیده میشود، به رینوفیما معروف است.
علت بیماری روزاسه به طور دقیق مشخص نیست، اما محققان فاکتورهای زیر را برای ایجاد این بیماری پیشنهاد میدهند:
متخصصان پوست پیشنهاد میدهند که ناهنجاری در رگهای خونی پوست سبب ایجاد سوزش، قرمزی و نمایان شدن رگهای خونی زیر پوست میشود. این که چه چیز موجب این ناهنجاری میشود هنوز مشخص نیست.
افرادی که دچار روزاسه میشوند غالبا رنگ پوست روشنتری نسبت به سایر افراد دارند.
افرادی که مبتلا به روزاسه هستند، تراکم بالایی از این انگل را نشان میدهند. محققان نمیدانند که افزایش تعداد دمودکسها سبب ایجاد این بیماری میشود یا روزاسه موجب افزایش تراکم دمودکسها میشود. اما در هر صورت افزایش تراکم این انگلها علایم روزاسه را تشدید میکند و برای درمان این بیماری اول باید این انگلها از بین بروند.
این باکتری در معده وجود دارد و سبب افزایش تولید برادی کینین میشود که این ماده نیز در اتساع عروق نقش دارد. محققان پیشنهاد میدهند که این باکتری ممکن است در ایجاد روزاسه نقش داشته باشد.
اکثر افرادی که به بیماری روزاسه دچار هستند دارای یک خویشاوند مبتلا به روزاسه نیز میباشند.
از مشکلات پوست یا مو رنج میبرید؟ شاید علت این مشکلات دمودکس ها باشند. با تست آنلاین ما صد در صد مطمئن شوید.
جهت انجام تست سنجش میزان تراکم دمودکس مایت ها از این لینک استفاده کنید.
تست دمودکس
مقالات پوست
ul > .bdt-post-list-item; delay: 350;”>
بهمن 7, 1400
دمودکس مایت
آذر 22, 1400
دمودکس مایت
مطالب بلاگ
ul > .bdt-post-list-item; delay: 350;”>
شهریور 4, 1397
دمودکس مایت
شهریور 13, 1397
دمودکس مایت
آذر 7, 1397
دمودکس مایت
آذر 8, 1397
مو
آذر 9, 1397
دمودکس مایت
آذر 21, 1397
پوست
بهمن 19, 1398
دمودکس مایت